Team

Directie

Arjan van der Haar
directeur
Margo van Holthe, adjunct directeur
Margo van Holthe
adjunct directeur

Bewegingsonderwijs

Schoolmaatschappelijk werk

Ingrid Gopal
schoolmaatschappelijk werk

Ondersteunend

Administratie Carola van Tilburg
Carola van Tilburg
secretariaat
Johan Yperlaan
Meester Johan
ict-coördinator
Meester Erik
begeleider Sophiegroep
Juf Marijke
Marijke Stein
bibliotheek
Marianne van Leeuwen
Marianne van Leeuwen
bibliotheek
Huibie Dingjan
bibliotheek

Vacature onderwijs

Op dit moment geen vacatures

Paschalisschool - Plein - Overblijf

Vacatures overblijf

Overblijfmedewerkers gevraagd

Groepen 3 t/m 8 spelen tussen-de middag tijdens de overblijf een half uur buiten. Om de pauze goed te laten verlopen zijn wij op zoek naar (groot)ouders, oppas, au-pairs die graag een half uur (of een heel uur)  komen helpen.
Tijden:  tussen 12:00 – 12:30 uur en/of  12:30 – 13:00 uur.

Overblijfmedewerkers werken volgens de vrijwilligersregeling en krijgen daarom een vrijwilligersvergoeding. Neem eens een kijkje op de website van Den Haag Doet  voor de diverse voordelen van vrijwilligerswerk.

U dient in het bezit te zijn van een VOG (verklaring omtrent het gedrag), de kosten van de aanvraag worden door ons vergoed. Wij hanteren het tarief zoals dat door de overheid is vastgesteld voor vrijwilligerswerkzaamheden. Dat wil zeggen € 4,50 p/u met een maximum van €150 per maand en € 1500 per jaar. In het geval van (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid, dient u toestemming te hebben van de uitkeringsinstantie om deze werkzaamheden te mogen uitvoeren.

Voor meer inlichtingen: overblijf.paschalis@hotmail.com

Hartelijke groet,
Stephanie Overhoff

coördinator TSO Paschalis

Stagiaires

Wij bieden PABO-studenten de mogelijkheid om in de praktijk het vak van leerkracht basisonderwijs te leren. Afhankelijk van hun studiejaar verzorgen zij afzonderlijke lessen of geven zij gedurende een dagdeel of een hele dag les. Dit gebeurt altijd onder de verantwoordelijkheid en het toezicht van de groepsleerkracht. Vierdejaars studenten dienen een LIO-stage (Leraar in Opleiding) te vervullen. Zij zullen gedurende een half jaar drie tot vier dagen per week de groep van de groepsleerkracht goeddeels overnemen. Zo leren zij naast het lesgeven ook de andere aspecten van het vak van onderwijsgevende. Elke student krijgt op school een mentor toegewezen.

Voor meer informatie en aanmelding: secretariaat@paschalis.nl  / 070-3281557